Bu "Sefer" de Olmayacak!!!

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Belediye Başkan adayı Sefer Alkan ismini dün resmen açıkladı.

"Sefer
Sefer Alkan MHP

3 dönemdir Aksaray Belediye Başkanlığı özlemi çeken MHP'li seçmenler Sefer Alkan isminin açıklanmasının ardından "Bu sefer de başarı sağlanamayacak" ifadesine yer verdiler.

Ajans AHA Siyasi İstihbarat ekibi 2 Aralık tarihinde MHP'nin Aksaray Belediye Başkan Adayı isminin Sefer Alkan olacağını okuyucuları ile paylaşırken, MHP Genel Merkezi dün resmen adayını açıkladı.

Ajans AHA Haber servisi olarak 20 Kasım tarihinde yaptığımız haber de MHP’li bir kısım seçmen Sefer Alkan yerine yeni bir yüz ve yeni bir isim olmasını beklediklerini ifade ederek açıklamalarını dile getirmiştik.

Dün MHP Genel Merkezi tarafından Sefer Alkan'ın ismi resmen açıklandıktan sonra MHP'li bir kısım seçmenler; "Hep aynı yüz, aynı isim. Madem Genel Merkez tabana ses vermiyor o zaman bizlerde sandıkta diğer siyasi partilerden yana tercihimizi kullanacağız. Biz MHP'li seçmenler olarak Osman Ertuğrul'dan sonra Belediye Başkanlığı özlemi çekerken, bu başarıyı 2019 yerel seçimlerde MHP'nin Sefer Alkan ile malesef yakalayamayacak” ifadesine yer verdiler. Özel Haber: Armağan ŞEN – Ajans AHA

2018-12-10 21:45:27